Apple iPhone 11 Pro Max

Je wilt een reparatie laten uitvoeren op jouw iPhone? Wij bieden ook eerste hulp wanneer je mobiele telefoon gevallen is.

Hier onder kun je, per onderdeel, bekijken wat het kost om jouw telefoon te laten repareren.

ReparatieCentrum Stadskanaal repareert en/of vervangt onderdelen zoals het scherm, de accu, de backcover en andere onderdelen van je iPhone.

Is je smartphone stuk? Wij repareren hem voor je. Meld je reparatie aan via onderstaande opties. Na ontvangst van je melding wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Om jouw iPhone te kunnen repareren, hebben we toegang tot je mobiele telefoon nodig. Wij verzoeken je om daarom de vergrendeling te verwijderen. Indien dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld doordat het scherm stuk is, geef ons dan je beveiligingscode door, tijdens het brengen van je smartphone.

Wachten op een reparatie kan alleen op afspraak!

iPhone 11 pro max scherm HC

€ 99,-

iPhone 11 pro max scherm OEM

€ 155,-
iPhone 11 Pro Max Accu

iPhone 11 Pro Max Accu

€ 75,-

Staat het onderdeel voor uw Apple iPhone 11 Pro Max er niet tussen, zijn er meerdere onderdelen kapot of weet u niet zeker wat er stuk is? Vul dan het algemene reparatieformulier in:

Wij staan niet garant voor eventueel data verlies en adviseren u een back-up te maken van uw gegevens.
Als uw apparaat langer dan 30 dagen bij ons blijft liggen vervalt het eigendomsrecht en zal het apparaat worden vernietigd. Zorg er dus voor dat u deze binnen die periode weer ophaalt.

Wij geven 3 maanden garantie op al onze reparaties.